Sallainen Panvillage

olohuone_pan_2.jpg

facebook-icon.png

Talvi hinnat

 

8.1.2018-16.2.2018                               920,-/ viikko        145,-/ yö, min. 2 yötä

17.2.-7.4.2018                                        1400,-/ viikko       205,-/ yö, min. 2 yötä

8.4.-14.12.2018                                       950,-/ viikko        145,-/ yö, min 2 yötä                                         

Hinnat sisältävät aina liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Puhelin päivystys 24h.

Meiltä voit myös vuokrata 9 hengen pikkubussin vain 80,-/ 12 tuntia + polttoaineet.

Tutustu sivujemme kautta Sallainen Panvillagen korkeatasoiseen majoitustarjontaaan ja vietä lomasi, esimerkiksi viikko tai viikonloppu hulppeissa kuuden henkilön saunallisissa huoneistoissamme.

Sallainen Panvillage tarjoaa majoitusta korkeatasoisissa hirsitaloissa kimmeltävän lammen rannalla luonnon ympäröimänä. Majoittuessasi meillä pääset rentoutumaan ja harrastamaan, nauttimaan olostasi kuten haluat.

Sallaisen Panvillagen ympäristö on lumoava niin talvella kuin kesälläkin. Elo- ja syyskuu ovat ruskan aikaa, lehdet värjäytyvät loistavan punaisiksi, ruskeiksi ja kullan värisiksi. Talvella luonto muuttuu valkoiseksi satumaaksi, jota revontulet toisinaan maalaavat vielä taianomaisemmaksi.  Sallassa ja Panvillagen ympäristössä saavuttaa vielä koskemattoman Lapin luonnon kauneuden ympäri vuoden.

Kesällä voit nauttia monista aktiviteeteista kuten vaelluksesta, retkeilystä, melonnasta ja koskenlaskusta, talvella lumikenkäilystä, hiihdosta, laskettelusta tai vaikka poro- ja husky-safareista. Vastapainoksi aktiviteeteille tarjolla on hiljaisuus ja mahdollisuus vain rentoutumiseen esimerkiksi takkatulen ääressä saunaa unohtamatta.

Lomakylä Sallainen Panvillage sijaitsee Sallatunturin läheisyydessä, Napapiirin yläpuolella, Venäjän rajan tuntumassa, Suomen Lapissa. Meiltä on matkaa Sallan kirkonkylän keskustaan noin 13 kilometriä ja Sallatunturin tunturikeskukseen noin 3 kilometriä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa lomasi Sallaiseen Panvillageen, Sallan Kaunisharjun kupeesta.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta!

Sallainen Panvillage
Panparksintie 4
98900 Salla
puh. 00358 (0) 40 832 0932
oulanka(at)panvillage.fi

HUOM! Navigoidessa käytä Hautajärventie 111 tai 112. Kaikki navigaattorit ja kartat eivät vielä tunnista uutta Panparksintietä.